На кафедрі екології та охорони здоров’я відбувся круглий стіл на тему: «Екологічна безпека та стале природокористування в агросфері».

КАФЕДРА ЗАСІДАЄ!

 

🌱На кафедрі екології та охорони здоров’я відбувся круглий стіл на тему: «Екологічна безпека та стале природокористування в агросфері».

 

🧪Представники кафедри презентували результати досліджень, що стосуються проблематики екологічної безпеки аграрного сектору економіки, вирощування якісної та екологічно безпечної сільськогосподарської продукції, сталого управління агроекосистемами у контексті євроінтеграції.

 

🔬Також під час круглого столу акцентували увагу на агроекологічні основи раціонального використання ґрунтів; методику та методологію оцінки стану навколишнього середовища, ефективність управлінських дій в агросфері (з використанням досвіду Європейського Союзу); екологічну безпеку харчових продуктів.

 

❗️Хочемо також зазнчити, що саме наукове обґрунтування, використання досвіду аграріїв та кращих практик ЄС стає передумовою для розвитку сталого природокористування й екологічно безпечного функціонування АПК.

 

#екозуну

#ekowunu

#ЗУНУ