Проведення просвітницької інклюзивної кампанії для молоді

Проведення просвітницької інклюзивної кампанії для молоді “Електротранспорт зробить повітря чистішим”

 

У межах реалізації проєкту 101085491 — EEACCCES — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейський досвід адаптації до змін клімату: концепт енергетичної безпеки» за програмою Еразмус + (напрям Жан Моне) студенти групи ТТ-31 спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» взяли участь у просвітницькій інклюзивній кампанії для молоді “Електротранспорт зробить повітря чистішим”.

Директорка навчально-наукового центру інноваційного розвитку та тренінгів, старша викладачка кафедри транспорту і логістики ЗУНУ Олена Борисяк розповіла студентам про мету і завдання проєкту, роль екотранспорту і відновлюваних джерел енергії у попередженні зміни клімату, розвиток сталої міської мобільності у Європейському Союзі. Студенти ознайомились із змістом інформаційно-просвітницьких брошур «Види альтернативної енергії», «Формування ринку енергоаудиту і енергосервісу», «Стратегія Європейського Союзу з адаптації до кліматичних змін», що підготовлені проєктною командою у межах релізації проєкту. Заключним етапом участі у просвітницькій інклюзивній кампанії для молоді “Електротранспорт зробить повітря чистішим” стала підготовка і представлення студентами презентацій про перспективи розвитку екологічної логістики і використання розумного і чистого транспорту у Європейському Союзі.

Фінансується Європейським Союзом. Проте висловлені погляди та думки належать лише авторам(ів) і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури (EACEA). Ні Європейський Союз, ні грантодавець не можуть нести за них відповідальність.