Нові студенти в очікуванні початку навчального року!

Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті гамірно, адже залишилося лише декілька днів до початку навчання! Юні студенти спілкуються з представниками приймальної комісії, поселяються у гуртожитки, вивчають інфраструктуру та переймають університетську атмосферу.

«Довго не могла обрати університет, адже від цього залежало усе моє майбутнє. Проте я поставила собі ціль знайти місце, де я зможу отримати хороший рівень навчання в сучасних умовах та крутій атмосфері, а усе інше залежало б від мене. Зараз без сумнівів можу сказати, що Західноукраїнський національний університет – це ідеальний варіант для молодої, прогресивної, креативної та амбіційної людини!»  – розповідає Юля із Хмельниччини.

«Дуже важко звикнути до нового статусу – студент. Проте працівники університету намагаються зробити усе, щоб ми, першокурсники, якомога швидше акліматизувалися і відчували себе максимально комфортно» – говорить Андрій, віднедавна студент юридичного факультету.

Також своїми думками з нами поділилася Настя: «Я закінчила коледж ТНЕУ і вирішила продовжити навчання саме тут, проте уже у Західноукраїнському національному університеті, оскільки тут особливий підхід до кожного студента, багато можливостей для розвитку професійних та особистих якостей».

Молодь також відзначає, що представники приймальної комісії університету завжди готові відповісти на усі запитання, підказати, порадити, тому процес подачі документів відбувається швидко і без проблем.

Хоч карантин і вніс свої корективи у роботу університету, але підготовка до навчального року та робота зі студентами залишається основним завданням сьогодні.